SOFIAN MATKASSA VAALIVIESTI 10.1.2022

10.1.2022

* ALUEVAALIT LÄHESTYVÄT

SOFIAN MATKASSA VAALIVIESTI 10.1.2022

 

* ALUEVAALIT LÄHESTYVÄT – VALITSE VAHVA VAIKUTTAJA 312

Aluevaalit lähestyvät. Minua voi äänestää Pirkanmaan aluevaltuustoon numerolla 312. Ennakkoäänestys alkaa jo ensi keskiviikkona! Vaalipäivä on sunnuntai 23.1.2022. Ennakkoäänestys pidetään kotimaassa 12. – 18.1.2022.

Kansanedustajana ja Pirkanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtajana tahdon käyttää osaamiseni pirkanmaalaisten tulevaisuuden hyvinvointipalveluiden rakentamiseen. Aluevaltuustoon tarvitaan osaavia päättäjiä, jotka ymmärtävät taloudesta ja tuntevat pykälät. Valmiit verkostot ja Pirkanmaan maakunnan tuntemus ovat tarpeen, jotta voi tehokkaasti vaikuttaa. Ihmisten palvelujen pelastamisessa hyödyllistä on myös se, että Pirkanmaan aluevaltuustosta on suora yhteys eduskuntaan.

Äitinä ja ikääntyvien vanhempien tyttärenä myös palveluiden käyttäjän näkökulma on tullut tutuksi.

Toimiva hoiva ja turva tarvitsevat enemmän järkeä ja sydäntä kuin poliittista byrokratiaa.

Aluevaaleissa on kyse terveydestä, turvallisuudesta ja taloudesta. Niin isoista asioista, että päättäjiltä vaaditaan paitsi sydäntä myös tolkkua ja osaamista. Tarvitaan tietoa, taitoa ja verkostoja vaikuttaa niin, että puhetta seuraavat teot.

Uskon, että osaamiselleni ja kokemukselleni on käyttöä ihmisten palvelujen pelastamisessa ja parantamisessa – etenkin nyt haastavan uudistuksen keskellä.

 

Viisi pointtia terveen ja turvallisen Pirkanmaan puolesta:

• Nopeasti hoitoon ja parempi pääsy palveluihin. Ihmisille on tarjottava aitoja valinnanmahdollisuuksia kaikissa elämänkaaren vaiheissa.

• Vastuullinen taloudenpito. Ei maakuntaverolle.

• Hyvinvoiva henkilöstö.

• Ongelmien ennaltaehkäisy.

• Arjen turvallisuus.Lisää tietoa minusta ja teemoistani löydät nettisivuiltani:

www.sofiavikman.fi ja

https://www.sofiavikman.fi/aluevaalit

 

Kirjoitukseni Aamulehdessä: Hyvinvointipalvelujen kehittäminen ei saa jäädä hallinnollinnon rakentamisen alle: https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000008496710.html

 

* HALUATKO OLLA AUTTAMASSA KAMPANJASSA?

Vaalikampanjaan tietenkin vaikuttaa se, että ihmisten tapaaminen on rajoitettua. Vanha totuus siitä, että hyvä kampanja tehdään joukkovoimalla, ei kuitenkaan ole muuttunut. Vaalityö on käynnissä.


Pieni teko on suuri apu kampanjassani, joka tehdään joukkovoimalla. Halutessasi voit tukea valintaani Pirkanmaan aluevaltuustoon esimerkiksi näin:

  • Suosituksesi on kaikkein paras mainos, jonka voin saada! Kiitos jo etukäteen, jos voit vinkata ehdokkuudestani esimerkiksi ystävillesi ja tuttavillesi sekä työkavereillesi ja perheenjäsenillesi.
  • Laitathan myös viestiä, jos haluat lenkilläsi sujauttaa esitteitäni oman kerrostalon tai asuinalueen postilaatikoihin. Tästä olisi suuri apu! Esitteiden jakelu on erityisesti vallitsevassa pandemiatilanteessa tärkeä keino tavoittaa ihmisiä.
  • Autatko kasvattamaan Facebook-sivujeni tykkääjien määrää? Tykkääthän jo itse Facebook-sivuistani? Kutsu myös kaverit tykkäämään: https://www.facebook.com/vikman.sofia.
  • Olen iloinen, jos voit myös tykätä, kommentoida ja jakaa päivityksiäni sosiaalisessa mediassa, koska se edelleen lisää niiden näkyvyyttä.

--

Kiitos jo nyt kaikesta tuesta, avusta ja kannustuksesta! Yhteinen matkamme jatkuu vaalipäivän jälkeenkin sekä eduskunnassa että toivottavasti myös aluevaltuustotyön merkeissä. Nyt mennään eikä meinata!

 

Vaaliterveisin

Sofia Vikman

kansanedustaja,

aluevaaliehdokas 312

 

p. 040 568 3777

sofia.vikman@eduskunta.fi

www.sofiavikman.fi

 

http://www.facebook.com/vikman.sofia

http://twitter.com/SofiaVikman

https://www.instagram.com/vikmansofia