Pandemiaa, väsymystä ja toivo

31.3.2021


Blogissaan Kyrösjärven kokoomusnaisten sihteeri Pirjo Berg kirjoittaa mm.seuraavasti: "Pandemia on piinannut meitä kokonaisen vuoden. Käytämme maskeja, pesemme käsiä, noudatamme turvavälejä ja viranomaisten suosituksia, vaikka välillä jo väsyttää. On purtava hammasta, tuettava lähimmäisiä, huolehdittava omasta jaksamisesta, mutta ennen kaikkea pidettävä yllä toivoa." Kuva otettu 31.3. 2019, jolloin Sofia Vikman vieraili Ikaalisissa.

 https://www.pirjo-ikaalisissa-2021.com/uusi-blogi/

Pandemiaa, väsymystä ja toivo

Pandemia on piinannut meitä kokonaisen vuoden. Käytämme maskeja, pesemme käsiä, noudatamme turvavälejä ja viranomaisten suosituksia, vaikka välillä jo väsyttää. On purtava hammasta, tuettava lähimmäisiä, huolehdittava omasta jaksamisesta, mutta ennen kaikkea pidettävä yllä toivoa. Ikaalisissa on menossa positiivinen kehitys; liikuntahallia rakennetaan, kylpylä saa uuden elämän, kesäisiä kulttuuritapahtumia suunnitellaan ja uusia ihmisiä syntyy aiempaa enemmän. Toivo elää!

Tärkeää on säilyttää toivo hyvästä tulevaisuudesta. Odotamme selkeitä esityksiä siitä, miten korona selätetään. Tänään 30.3.2021 saimme kuulla Kyrösjärven kokoomusnaisten vuosikokouksessa Sofia Vikmanin terveiset eduskunnasta.

Saimme "konkreettisen näkymän siitä, koska ja miten pandemia oikeasti saadaan painettua alas. Se luo uskoa tulevaan ja sitouttaa suomalaiset paremmin elämää rajoittavien koronatoimien noudattamiseen.

Vaikka näkymä tulevan koronatilanteen kehittymisestä on sumea, jo nyt on varauduttava massarokottamiseen, rajoitusten purkamiseen sekä yhteiskunnan hallittuun avaamiseen."

https://www.kokoomus.fi/miten-suomi-avataan-kokoomuksen-keskustelunavaus-koronan-exit-linjaukseksi/

Apulannan sanoin:

Muista että ne
Kaikki suurimmat kauhut
On sun toiveittes peilikuvat käännä ne
Ja kädestäs löydät niihin avaimet
Ja että on helpompi antaa muille anteeksi kuin jäädä kaunaan kiinni

Kaikki loputon kauneus kaikki järjettömyys kaikki ruoskivat toiveet

 

kaikki päättämättömyys
Ovat lopulta tarkoituksen palasia
Osa arvoitusta
Valot pimeyksien reunoilla